Verplaatsbare douchecabines | Showerrent
Verplaatsbare douchecabines

Verplaatsbare douchecabines

Bent u op zoek naar betaalbare verplaatsbare douchecabines? Dan is Showerrent de ideale partner voor u! Showerrent is de aanbieder van mobiele douches door heel Nederland en België. Of het nu gaat om een verbouwing of lichamelijke problemen, Showerrent heeft altijd een passende oplossing voor uw situatie. Bij Showerrent kunt u rekenen op een full-service. Dit wil zeggen dat alles van A tot Z geregeld wordt. Hierdoor kunt u de verplaatsbare douchecabines direct gebruiken!

Huren bij Showerrent

Wanneer u bij Showerrent huurt, kunt u kiezen uit diverse verplaatsbare douchecabines. Zo is er een douche met de afmetingen 77,5 x 77,5 x 193 cm. Deze is geschikt wanneer u minder ruimte heeft. Daarnaast kunt u een douche huren met de afmetingen 90 x 90 x 205. Deze douche is ruimer en is dan ook geschikt voor grotere ruimtes. De verplaatsbare douchecabines kunnen vrijwel in iedere ruimte worden opgebouwd. Twijfelt u over uw situatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Showerrent. Zij helpen u graag bij het vinden van een passende sanitaire oplossing. Ook heeft u bij Showerrent de mogelijkheid om gehele badkamers te huren. De mobiele badkamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals douche, toilet, wastafel en zitje. Ook is de mobiele badkamer voorzien van verwarming. Bent u benieuwd naar wat Showerrent voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

Showerrent

Showerrent is de verhuurder van sanitaire voorzieningen door heel Nederland en België. Showerrent levert een topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit maakt Showerrent ook toegankelijk voor particulieren. Bij Showerrent kunt u rekenen op een uitstekende service. U betaalt een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief de installatie, bezorging en verplaatsbare douchecabines. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen! De verplaatsbare douchecabines kunnen overal geïnstalleerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een (koud) watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. Bij Showerrent wordt alles van A tot Z voor u geregeld!

Neem direct contact op

Heeft u behoefte aan verplaatsbare douchecabines? U kunt direct een douchecabine aanvragen via het contactformulier. Heeft u nog vragen over de diverse soorten douchecabines of over de mobiele badkamer? Stuur dan geheel vrijblijvend een e-mail met uw vraag naar info@showerrent.nl. Voor dringende vragen kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen via 06 83 53 70 57. Showerrent, de verhuurder van verplaatsbare douchecabines!