Verplaatsbare douchecabines

Bent u op zoek naar betaalbare verplaatsbare douchecabines? Dan is Showerrent de ideale partner voor u! Showerrent is de aanbieder van mobiele douches door heel Nederland en België. Of het nu gaat om een verbouwing of lichamelijke problemen, Showerrent heeft altijd een passende oplossing voor uw situatie. Bij Showerrent kunt u rekenen op een full-service. Dit wil zeggen dat alles van A tot Z geregeld wordt. Hierdoor kunt u de verplaatsbare douchecabines direct gebruiken!

Douchecabine aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Huren bij Showerrent

Wanneer u bij Showerrent huurt, kunt u kiezen uit diverse verplaatsbare douchecabines. Zo is er een douche met de afmetingen 77,5 x 77,5 x 193 cm. Deze is geschikt wanneer u minder ruimte heeft. Daarnaast kunt u een douche huren met de afmetingen 90 x 90 x 205. Deze douche is ruimer en is dan ook geschikt voor grotere ruimtes. De verplaatsbare douchecabines kunnen vrijwel in iedere ruimte worden opgebouwd. Twijfelt u over uw situatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Showerrent. Zij helpen u graag bij het vinden van een passende sanitaire oplossing. Ook heeft u bij Showerrent de mogelijkheid om gehele badkamers te huren. De mobiele badkamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals douche, toilet, wastafel en zitje. Ook is de mobiele badkamer voorzien van verwarming. Bent u benieuwd naar wat Showerrent voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Showerrent

Showerrent is de verhuurder van sanitaire voorzieningen door heel Nederland en België. Showerrent levert een topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit maakt Showerrent ook toegankelijk voor particulieren. Bij Showerrent kunt u rekenen op een uitstekende service. U betaalt een vast bedrag. Dit bedrag is inclusief de installatie, bezorging en verplaatsbare douchecabines. Hierdoor staat u nooit voor verrassingen! De verplaatsbare douchecabines kunnen overal geïnstalleerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een (koud) watervoorziening, een stroomvoorziening en een afvoerpunt. Bij Showerrent wordt alles van A tot Z voor u geregeld!

Neem direct contact op

Heeft u behoefte aan verplaatsbare douchecabines? U kunt direct een douchecabine aanvragen via het contactformulier. Heeft u nog vragen over de diverse soorten douchecabines of over de mobiele badkamer? Stuur dan geheel vrijblijvend een e-mail met uw vraag naar info@showerrent.nl. Voor dringende vragen kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen via 06 83 53 70 57. Showerrent, de verhuurder van verplaatsbare douchecabines!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.