Tijdelijke douchecabine

Bent u op zoek naar een tijdelijke douchecabine? Deze kunt u huren bij Showerrent. Wij regelen douche verhuur door heel Nederland. Er zijn diverse redenen waarom u een tijdelijke douchecabine zou willen huren. Het maakt ons niet uit of u een douchecabine nodig hebt zodat u kunt blijven douchen terwijl uw badkamer verbouwd wordt, of dat u een douchecabine wilt huren voor een evenement. Wij zijn in alle gevallen graag uw partner.

 

Onze douchecabines zijn eenvoudig te installeren op elke gewenste locatie. Het enige wat hiervoor nodig is, is warm en koud water, stroom en een afvoerpunt. Het is allemaal zo geregeld dus!

Douchecabine aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Douchecabine huren bij Showerrent

 • Gratis bezorging;
 • Snelle plaatsing;
 • Goedkoper vindt u het niet;
 • De beste kwaliteit;
 • Altijd de beste service.

 

Neem direct contact met ons op als u een tijdelijke douchecabine wilt huren. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. U kunt ook via onze website alle mogelijkheden bekijken.

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Mobiele douchecabines van Showerrent

Wij zijn u graag van dienst als u een tijdelijke douchecabine wilt huren. Wij komen de douche gratis bij u thuisbezorgen, door heel Nederland. Tevens installeren wij de douchecabine ook. Zodra u deze niet meer nodig hebt, halen we hem ook weer op. U hoeft verder niets te regelen en kunt binnen de kortste keren genieten van een heerlijke douche.

Diverse mobiele douchecabines

U kunt bij ons twee verschillende soorten tijdelijke douchecabines huren. Dit zijn de volgende:

Luxe mobiele douche: deze heeft afmetingen van 90x90x205 cm. De nooddouche wordt ter plekke opgebouwd en kan bijna overal in huis staan.

Mobiele douche voor beperkte ruimte: deze mobiele nooddouche heeft afmetingen van 77,5x77x5x193. Deze is zeer geschikt voor beperkte ruimtes of lage plafonds. Ook deze douche kan ter plekke worden opgebouwd maar hij kan ook in het geheel naar binnen gedragen worden.

zorgdouche van showerrent
Mobiele douchecabine en zorgdouche

Benodigdheden bij de tijdelijke douchecabine

U hebt niet veel nodig om een tijdelijke douchecabine te laten plaatsen. Wij hebben alle punten voor u op een rijtje gezet:

 • Vrije ruimte met de afmetingen van de douchecabine die u bestelt;
 • Koud en/of warmwater voorziening;
 • Afvoermogelijkheid;
 • Stroomaansluiting voor de afvoerpomp.

 

De afvoerpomp hoeft u niet zelf te regelen. Deze nemen wij altijd voor u mee, welke douchecabine u ook bestelt. Met onze tijdelijke douchecabines kunt u toch genieten van een heerlijke douche wanneer uw eigen douche niet beschikbaar is.

 

“Door onze mobiele douches kun je ook tijdens de verbouwing van jouw badkamer nog douchen”

Neem direct contact op

Wilt u een tijdelijke douchecabine bij ons huren? Dat kan! Neem dan gelijk contact met ons op. Wij hebben diverse mogelijkheden als het gaat om tijdelijke douchecabines. U kunt de mogelijkheden op onze website bekijken. Hebt u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

De douchecabines die wij leveren zijn altijd schoon maar dat verwachten wij ook van u bij het ophalen. Is de douchecabine niet schoongemaakt, brengen wij 45 euro aan schoonmaakkosten in rekening. Als wij de douche bij u afleveren dient u 100 euro borg af te rekenen. Dit kunt u doen door te pinnen of contant te betalen. Deze borg krijgt u weer terug bij het ophalen van de cabine.

Douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.