Nooddouche huren – Gratis thuisbezorgd! | Showerrent
Nooddouche huren?

Nooddouche huren?

Een nooddouche van Showerrent kan gemakkelijk op iedere plek in huis geplaatst worden. Met onze nooddouche kunt u bijvoorbeeld tijdens een badkamer verbouwing toch lekker thuis blijven douchen. Al onze douches zijn voorzien van een warmwatervoorziening en afvoerpomp.

En wist u dat wij de nooddouche, pomp en warmwatervoorziening ook brengen, halen en aansluiten? We ontzorgen u van A tot Z zodat u tijdens nood te allen tijde kunt douchen.

Betaalbare nooddouche huren voor in huis

  • Vaste prijs van €250 voor 3 weken
  • Verhuur zonder extra kosten
  • Geen bezorgkosten
  • Wij verzorgen de complete aansluiting van de tijdelijke douchecabines

Bekijk direct onze voordelige all-in prijzen. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We adviseren u graag.

Diverse nooddouches te huur bij Showerrent

Bij Showerrent kunt u kiezen uit diverse nooddouches. Ten eerste een douche met afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. Deze wordt ter plekke opgebouwd en kan hierdoor bijna overal staan in huis waar er plek is. Wanneer u wat minder ruimte ter beschikking heeft bieden wij een nooddouche met afmetingen van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Wilt u van alle gemakken zijn voorzien? Kies dan voor een complete mobiele badkamer, inclusief douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel. Tot slot bieden wij ook een zorgdouche voor (tijdelijk) minder validen. Deze douche is makkelijk te gebruiken als u in een rolstoel zit en erg toegankelijk wanneer een patiënt verzorgd dient te worden door een thuishulp.

Mobiele douche / NooddoucheLuxe mobiele douche

Bij Showerrent kunt u kiezen uit diverse nooddouches. Ten eerste een douche met afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. Deze wordt ter plekke opgebouwd en kan hierdoor bijna overal staan in huis waar er plek is.

douche
Mobiele douche voor beperkte ruimte

Wanneer u wat minder ruimte ter beschikking heeft bieden wij een nooddouche met afmetingen van 77,5 x 77,5 x 193 cm.
Deze tijdelijke douche is geschikt op het moment dat er weinig ruimte is of wanneer het plafond aan de lage kant is. Met deze kleinere afmetingen, past de nooddouche in bijna alle ruimten!
Wilt u van alle gemakken zijn voorzien? Kies dan voor een complete mobiele badkamer, inclusief douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel. Tot slot bieden wij ook een zorgdouche voor (tijdelijk) minder validen. Deze douche is makkelijk te gebruiken als u in een rolstoel zit en erg toegankelijk wanneer een patiënt verzorgd dient te worden door een thuishulp.

 

Verbouwingsdouches van alle gemakken voorzien

Wilt u tijdens de verbouwing van alle gemakken voorzien zijn? Kies dan voor een complete tijdelijke badkamer, inclusief tijdelijke douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel.

Tot slot bieden wij ook een zorgdouche voor (tijdelijk) minder validen. Deze mobiele douche cabine is makkelijk te gebruiken als u in een rolstoel zit. Maar ook erg toegankelijk wanneer een patiënt verzorgd dient te worden door een thuishulp.

Topkwaliteit voor betaalbare prijs

Wie zijn wij? Showerrent is dé partner voor de verhuur van nooddouches, zorgdouches of mobiele douchecabines door heel Nederland (en nu ook België)! Wij staan bekend om het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare, all-in prijs.

Bij ons komt u tijdens de verhuur niet voor verrassingen te staan. Zo rekenen wij een vaste prijs van € 250 voor 2 tot 3 weken en zult u nooit met extra kosten te maken krijgen.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar

Contact opnemen met Showerrent

Gaat u verbouwen en wilt u toch lekker thuis kunnen blijven douchen? Kies er dan voor om een nooddouche te huren bij Showerrent. Ondanks onze ruime hoeveelheid douchecabines, raden wij u aan om tijdig uw nooddouche te reserveren, om teleurstelling te voorkomen. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan , leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.