Nooddouche huren?

Nooddouche huren zodat u altijd kunt douchen, ook tijdens een verbouwing of tijdens revalidatie? Dankzij een nood douche kunt u bijvoorbeeld tijdens een badkamer verbouwing toch lekker thuis blijven douchen. Alle douches zijn voorzien van een warmwatervoorziening en afvoerpomp en worden geleverd, geïnstalleerd en na de huurperiode weer opgehaald. En dat zonder extra kosten.

U huurt een nooddouche 2 a 3 weken voor een vast bedrag van € 250,-. Deze prijs is inclusief brengen, installatie en ophalen. Bekijk de nooddouches uit ons aanbod en neem contact op.

Nooddouche aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Douchecabine aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Een standaard badkamerverbouwing neemt ongeveer 3 weken in beslag. Wilt u onze producten voor een langere periode huren? Geen enkel probleem. Na deze 3 weken betaalt u slechts €7,50 per dag. Nergens goedkoper!

Mobiele douche

Luxe mobiele douche

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 90 cm x 90 cm x 205 cm
 • Geen verborgen kosten
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen
 • Levering in heel Nederland

Direct aanvragen

Zorgdouche Showerrent

Zorgdouche

Prijs op aanvraag

 • 103,5 cm x 98,5 cm x 135 cm (hoogte douchebak 5,5 cm)
 • Kan bijna overal geplaatst worden
 • Aan te sluiten op koud en warm water
 • Geschikt voor mindervaliden

Direct aanvragen

Douche mobiel

Douche voor beperkte ruimtes

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 77,5 cm x 77,5 cm x 198 cm
 • Goedkoopste van Nederland zonder extra kosten
 • Geen bezorgkosten
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Diverse nooddouches beschikbaar

Direct aanvragen

Nooddouche douchecabine tijdens verbouwing of revalidatie

Wanneer u kiest voor een verbouwing van de badkamer, denkt u er waarschijnlijk niet aan dat u de badkamer ongeveer 3 weken lang niet kunt gebruiken. Het is van belang om een oplossing te zoeken voor de periode waarin u de badkamer niet kunt gebruiken zoals normaal. U kunt uw tanden natuurlijk gewoon aan het aanrecht poetsen, maar voor een douchebeurt heeft u toch echt een douchebeurt nodig. U kunt er natuurlijk voor kiezen om aan de buren, familie of vrienden te vragen of u en uw gezin tijdelijk gebruik mogen maken van hun badkamer. Wat niet veel mensen weten is dat het ook mogelijk is om ter overbrugging een tijdelijke zogenaamde nooddouche te gebruiken die gewoon in uw eigen huis geplaatst wordt, waar dan ook.

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Verschillende soorten douches

U heeft de keuze uit diverse soorten nooddouches. Ten eerste kunt u kiezen voor een douche met afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. Deze wordt ter plekke opgebouwd en kan hierdoor bijna overal staan in huis waar er plek is. Wanneer u wat minder ruimte ter beschikking heeft kunt u kiezen voor een nooddouche met afmetingen van 77,5 x 77,5 x 193 cm. Is er sprake van een verbouwing van de badkamer en lukt het niet om in uw eigen badkamer te douchen? Een nooddouche biedt ook tijdens een verbouwing uitkomst.

Luxe nooddouche

Bij Showerrent kunt u kiezen uit diverse nooddouches. Ten eerste een douche met afmetingen van 90 x 90 x 205 cm. Deze wordt ter plekke opgebouwd en kan hierdoor bijna overal staan in huis waar er plek is.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Nooddouche voor beperkte ruimte

Deze tijdelijke douche is geschikt op het moment dat er weinig ruimte is of wanneer het plafond aan de lage kant is. Met deze kleinere afmetingen, past de nooddouche in bijna alle ruimten! Wilt u van alle gemakken zijn voorzien? Kies dan voor een complete mobiele badkamer, inclusief douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel. Tot slot bieden wij ook een zorgdouche voor (tijdelijk) minder validen. Deze douche is makkelijk te gebruiken als u in een rolstoel zit en erg toegankelijk wanneer een patiënt verzorgd dient te worden door een thuishulp.

Zorgdouche

Tot slot bieden wij ook een zorgdouche voor (tijdelijk) minder validen. Deze mobiele douche cabine is makkelijk te gebruiken als u in een rolstoel zit, maar is ook erg toegankelijk wanneer een patiënt verzorgd dient te worden door thuiszorg.

Wat kost een zorgdouche?

Wij willen niets liever dan dat niet alleen het proces, maar ook de kosten duidelijk zijn. Daarom werken wij met vaste prijzen. Voor een huurperiode van 2 a 3 weken betaalt u een vast bedrag van € 250-, en € 100-, borg. Deze prijs is inclusief brengen, installeren en na de huurperiode weer ophalen. Maar ook inclusief een afvoerpomp, gordijn of met deur en installatie op iedere plek in huis. We kunnen ons voorstellen dat u de nood douche om wat voor reden dan ook langer nodig heeft dan vooraf besproken. Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Na de huurperiode baalt u € 7,50-, per dag voor de nood douche.

Tijdelijke nooddouche huren? Neem contact op

Heeft u om wat voor reden dan ook een tijdelijke nooddouche nodig? Bekijk de verschillende nooddouches die wij verhuren of neem contact op voor meer informatie, we denken graag met u mee. Waar kunnen we de nooddouche voor u neerzetten?

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden

 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over het huren van onze nooddouches? Of wilt u meer informatie over de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.