Mobiele douchecabine huren? | Gratis levering | Full service | Showerrent

Mobiele douchecabine huren

Misschien heeft u nog nooit nagedacht over een douche huren, of is het gewoon ook nog nooit nodig geweest. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een mobiele sanitaire unit nodig heeft. Dit kan nodig zijn tijdens een verbouwing, wanneer uw huidige douche kapot is, of wanneer u (tijdelijk) minder valide bent. Een douche huren is in zo’n geval noodzakelijk. Een mobiele douchecabine huren tegen een scherpe prijs kan bij Showerrent.
In welk geval u ook een douche moet huren, wij zijn uw partner!

Douchecabine aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele douchecabine huren bij Showerrent

Wij leveren full-service als het gaat om het huren van een nooddouche: bij onze prijs zit inclusief de douche huren, een eigen warmwatervoorziening en afvoerwaterpomp. Maar ook het halen, brengen en plaatsen van de mobiele douchecabine is inbegrepen bij de prijs. Showerrent is dé verhuurder voor een nooddouche, zorgdouche, mobiele sanitaire unit of portable douchecabine door heel Nederland.

Waarom een douche unit huren bij Showerrent?

 • Levering van mobiele sanitaire unit door heel Nederland (België: eenmalige bezorgkosten van € 50,-);
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen;
 • Full-service, wij regelen alles van A tot Z;
 • Onze prijs is all-in (geen verborgen kosten);
 • Geen bezorgkosten;
 • Onze vaste prijs voor onze cabine is €250,- voor 2 tot 3 weken;
 • Professionele aansluiting met professionele materialen;
 • Elke douche is standaard voorzien van een afvoerwaterpomp.

Benieuwd wat Showerrent voor u kan betekenen op het gebied van tijdelijke douchecabines en mobiele sanitaire units? Neem gerust contact op voor meer informatie over een douche huren. Ook als u andere vragen heeft, kunt u ons gewoon bereiken via de mail of telefoon. Wilt u een mobiele douchecabine huren? Dan mag u direct ons aanmeldformulier invullen.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Verbouwing? Kies voor onze nooddouche

Uw badkamer verbouwen is leuk en spannend, maar tegelijkertijd ook erg onhandig. Want waar gaat u gedurende de verbouwing douchen? Elke dag aankloppen bij uw buren, familie of vrienden is natuurlijk ook niet wat u wilt. Gelukkig biedt Showerrent dé oplossing: u kunt bij ons een nooddouche huren om de tijd tussen verbouwing en oplevering te overbruggen.

Onze mobiele douchecabines kunnen overal in uw huis worden geplaatst, zodat u tijdens de verbouwing van uw badkamer toch lekker thuis kunt blijven douchen. Wij bieden voor ieder wat wils. Van kleine tot grote nooddouches en van zorgdouches tot complete mobiele badkamers. Een verbouwing kost tijd, maar door een nooddouche te huren bent u in ieder geval verzekerd van een dagelijkse douchebeurt.

mobieledouche 2

Mobiele douchecabine met boiler huren

U kunt bij ons ook een mobiele douchecabine met boiler huren. Bij elke douche die wij ter verhuur aanbieden, leveren wij standaard een afvoerpomp/boiler. Wel hebben we een stroomaansluiting nodig voor de mobiele douchecabine met boiler. Tevens is het van belang dat er een koud en/of warmwatervoorziening en een afvoermogelijkheid beschikbaar zijn voor de douche.

 

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele douchewagen plaatsen

Onze mobiele douchewagen is stevig, neemt weinig ruimte in beslag en is netjes afgewerkt. De nooddouche wordt ter plekke opgebouwd. Dus onze installateurs kunnen de cabine bijna overal in huis plaatsen. U mag kiezen uit een luxe mobiele douchewagen met een afmeting van 90x90x205 cm. Een kleinere variant cabine met een afmeting van 77,5×77,5×193 cm is ook mogelijk.

 

“Een goedkope en schone portable douchecabine huren doet u bij ons.”

 

Huur een complete badkamer

Naast een portable douchecabine huren, kunt u bij ons ook een complete badkamer huren. Onze mobiele badkamers zijn luxe en van alle gemakken voorzien. U krijgt een douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel. De portable badkamer is 2,7 meter hoog, 4 meter lang en 2,5 meter breed. Dankzij de mobiele sanitaire unit blijft u toegang houden tot sanitaire voorzieningen. Iets wat natuurlijk essentieel is in het dagelijks leven, zeker als u kinderen heeft.

 

Mobiele douchecabine en badkamer

 

Wat is de prijs voor het huren van een mobiele badkamer?

De prijs voor het huren van een mobiele badkamer is €150,- per week. Deze prijs is inclusief BTW, aansluiten, bezorgen, ophalen en een gasflesvulling. Bij aflevering van de mobiele badkamer dient u een borgsom van €100,- te betalen, dit kan contant of per pin. U krijgt de borg weer terug als de mobiele sanitaire unit in goede staat weer is opgehaald. Wanneer u meer wilt weten over de prijs voor het huren van een mobiele sanitaire unit kunt u kijken op de prijzenpagina.

 

Mobiele zorgdouche

Wij bieden ook mobiele zorgdouche verhuur aan. De tijdelijke en mobiele zorgdouche maakt het mogelijk dat u tijdens een blessure, revalidatie, ziekte of ongeval toch fijn kunt douchen. De nooddouche heeft een handgreep, een lage instap, is eenvoudig te installeren en gemakkelijk met een rolstoel toegankelijk.

 

Hoe sluiten we de douche unit aan?

Het huren van een douche unit brengt een belangrijk voordeel met zich mee. De douche kan op iedere plek in of rond het huis geplaatst worden: in de garage, tuin, woonkamer, badkamer of op zolder. Dit is mogelijk doordat de douche unit ter plekke opgebouwd wordt. Wij regelen de complete aansluiting. Ook een douche unit huren bij Showerrent? Neem dan contact op.

Om een douche unit goed aan te kunnen sluiten is er het volgende nodig:

 • Een vrije ruimte van minimaal 90×90 cm en een hoogte van minimaal 205 cm;
 • Koud en/of warmwatervoorziening;
 • Afvoermogelijkheid;
 • Een stroomaansluiting voor de afvoerpomp;
 • De afvoerpomp nemen wij zelf mee.

Tijdelijke mobiele douchecabine huren bij Showerrent

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u een mobiele douchecabine huren of een mobiele sanitaire unit bij Showerrent? Reserveer dan tijdig via onze website om teleurstellingen te voorkomen. Vraag direct een portable douchecabine aan. Vul hiervoor het complete aanmeldformulier in. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een douche huren? Neem dan contact met ons op of laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wilt u weten hoe onze mobiele douchecabines ervaren worden door klanten? Bekijk dan onze referenties en laat u overtuigen. Showerrent is er voor al uw doucheoplossingen!

 

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.