Mobiele douchecabine huren

Mobiele douchecabine huren? Misschien vindt er een verbouwing aan de badkamer plaats waardoor u daar tijdelijk niet kunt douchen, of bent u na een operatie niet mobiel genoeg om de trap op te gaan om boven te douchen. In dit soort situaties biedt het huren van een tijdelijke douche oplossing. De douche unit wordt netjes op de plaats gezet en aangesloten, zodat hij klaar is voor gebruik. U huurt hem 2 tot 3 weken voor een vast bedrag van € 250-, en zonder bijkomende kosten, hiermee zijn wij de goedkoopste op de markt. Neem contact op.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Douchecabine aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Een standaard badkamerverbouwing neemt ongeveer 3 weken in beslag. Wilt u onze producten voor een langere periode huren? Geen enkel probleem. Na deze 3 weken betaalt u slechts €7,50 per dag. Nergens goedkoper!

Mobiele douche

Luxe mobiele douche

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 90 cm x 90 cm x 205 cm
 • Geen verborgen kosten
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen
 • Levering in heel Nederland

Direct aanvragen

Zorgdouche Showerrent

Zorgdouche

Prijs op aanvraag

 • 103,5 cm x 98,5 cm x 135 cm (hoogte douchebak 5,5 cm)
 • Kan bijna overal geplaatst worden
 • Aan te sluiten op koud en warm water
 • Geschikt voor mindervaliden

Direct aanvragen

Douche mobiel

Douche voor beperkte ruimtes

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 77,5 cm x 77,5 cm x 198 cm
 • Goedkoopste van Nederland zonder extra kosten
 • Geen bezorgkosten
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Diverse nooddouches beschikbaar

Direct aanvragen

Mobiele douchecabine

Goede hygiëne is van belang voor uw gezondheid. Er zijn tal van situaties waarin het tijdelijk niet meer mogelijk is om uw eigen douche te gebruiken. Misschien laat u de gehele badkamer verbouwen en kunt u daardoor een tijdje niet douchen thuis. Of is het weer tijd voor het jaarlijkse sportevenement, maar zijn er op de desbetreffende locatie geen douches aanwezig. In dit soort situaties biedt het huren van een mobiele douchecabine uitkomst. Douchen bij buren of familie en bezweet en in sportkleren weer naar huis gaan zijn verleden tijd.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Nooddouche tijdens een verbouwing

Een standaard badkamerverbouwing neemt ongeveer 3 weken in beslag. Uw badkamer verbouwen is leuk en spannend, maar tegelijkertijd ook erg onhandig. Want waar gaat u gedurende de verbouwing douchen? Elke dag aankloppen bij uw buren, familie of vrienden is natuurlijk ook niet wat u wilt. Om die reden kiest men er vandaag de dag steeds vaker voor om een nooddouche te huren tijdens de verbouwing. Op deze manier kunt u de tijd tussen verbouwing en oplevering overbruggen. De mobiele douchecabines kunnen overal in uw huis worden geplaatst, zodat u tijdens de verbouwing van uw badkamer toch lekker thuis kunt blijven douchen.

Mobiele douche
Douche mobiel

Verschillende soorten tijdelijke douches

Wanneer u besluit om een tijdelijke douche te huren, heeft u de keuze uit een aantal soort mobiele douches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luxe mobiele douche, dit is een ruime douche waarin u meer dan genoeg ruimte heeft om te douchen. Toch zijn er ook situaties waarin er niet onbeperkt ruimte beschikbaar is, maar een wat compactere mobiele douche het meest ideaal is. Er is ook een douche beschikbaar die speciaal ontwikkeld is voor gebruik in minder ruime ruimtes, en een mobiele douche met boiler.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele douchecabine huren voor scherpe prijs

We begrijpen dat u wat de kosten betreft graag exact weer wat u van de kosten kunt verwachten, een verbouwing van de badkamer of het organiseren van een evenement is immers al kostbaar genoeg. Omdat wij graag zekerheid geven, werken wij met een vaste prijs. U huurt een mobiele douche unit voor een periode van 2 tot 3 weken voor een vast bedrag van € 250-,. De kans bestaat dat u de mobiele douche wat langer nodig heeft, bijvoorbeeld omdat de verbouwing onverhoopt wat uitloopt. Het is mogelijk om de douche voor een langere periode te huren, na de 3 weken bepaalt u € 7,50-, per dag.

Full service verhuur van mobiele douchecabines

Wij leveren full-service als het gaat om het huren van een nooddouche: bij onze prijs zit inclusief de douche huren, een eigen warmwatervoorziening en afvoerwaterpomp. Maar ook het halen, brengen en plaatsen van de mobiele douchecabine is inbegrepen bij de prijs. Showerrent is dé verhuurder voor een nooddouche, zorgdouche, mobiele sanitaire unit of portable douchecabine door heel Nederland.

 • Levering van mobiele sanitaire unit door heel Nederland (België: eenmalige bezorgkosten van € 50,-);
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen;
 • Full-service, wij regelen alles van A tot Z;
 • Onze prijs is all-in (geen verborgen kosten);
 • Geen bezorgkosten;
 • Onze vaste prijs voor onze cabine is €250,- voor 2 tot 3 weken;
 • Professionele aansluiting met professionele materialen;
 • Elke mobiele douche is standaard voorzien van een afvoerwaterpomp.
 

Tijdelijke douche huren? Neem contact op

Wordt uw badkamer binnenkort verbouwd maar wilt u wel in uw eigen huis douchen? Dankzij een mobiele douchecabine kunt u gewoon thuis douchen. Reserveer tijdig via onze website om teleurstellingen te voorkomen. Vul hiervoor het complete aanmeldformulier in. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over een douche huren? Neem gerust contact met ons op of laat uw nummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wilt u weten hoe onze mobiele douchecabines ervaren worden door klanten? Bekijk gerust de referenties van Showerrent. Naast een mobiele douchecabine, verhuren we ook een zorgdouche of een complete mobiele badkamers.

hygiëne

 

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen

Wat is een mobiele douchecabine?

Een mobiele douchecabine is een douchecabine die tijdelijk in uw woning geplaatst wordt, waardoor u tijdens een verbouwing of bijvoorbeeld revalidatie gewoon kunt douchen.

Hoe werkt een mobiele douchecabine?

Een mobiele douchecabine werkt heel gemakkelijk. De douche wordt simpelweg aangesloten op de waterleiding en kan op iedere plek naar wens worden neergezet, zolang er maar een stroomaansluiting en een waterafsluiting is. U heeft geen afvoerpomp nodig, want die nemen de monteurs zelf mee.

Welke soorten mobiele douchecabines zijn er?

We maken onderscheid tussen verschillende mobiele douchecabines. Hierbij kunt u denken aan een zorgdouche, een mobiele badkamer of een nooddouche. Bekijk de website voor de mogelijkheden of neem contact op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Hoeveel water verbruikt een mobiele douchecabine?

Hoeveel water een mobiele douchecabine verbruikt, is lastig te zeggen. Dit is namelijk geheel afhankelijk van de duur van de douchebeurt. Doorgaans duurt een gemiddelde douchebeurt per persoon ongeveer 50 liter.