Transparant en zonder verborgen bedragen

Prijzen

Wij plaatsen de douchecabine op de door u aangewezen plaats. Voor plaatsing op zolder worden door ons geen extra kosten berekend
Bij aflevering van de douchecabine of mobiele badkamer dient er een borg van € 100,00 contant of per pin te worden voldaan, deze ontvangt u weer terug bij het ophalen van het gehuurde.

Pakket 1

 

€ 200,00

1 week

Douchecabine

*Incl. Btw, aansluiten, bezorgen en ophalen, afvoerwaterpomp, eigen warmwatervoorziening

Direct aanvragen

Pakket 2

 

€ 250,00

2 tot 3 weken

Douchecabine

*Incl. Btw, aansluiten, bezorgen en ophalen, afvoerwaterpomp, eigen warmwatervoorziening

Direct aanvragen

Mobiele badkamer

 

€ 150,00

per week

Incl. Btw, aansluiten, bezorgen en ophalen, één gasflesvulling

Direct aanvragen

Showerrent is dé voordeligste doucheverhuurder van Nederland. Huur nu uw tijdelijke douche voor 3 weken en betaal slechts €250,-! Omdat wij geen verborgen kosten hebben, weet u bij ons altijd precies wat u betaald.

Na de eerste drie weken geldt een dagtarief van €7,50 voor onze douchecabines. Voor langere huurperiodes staan we graag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. Houd er rekening mee dat een gemiddelde badkamerverbouwing ongeveer drie weken duurt. We helpen u graag om uw tijdelijke douchehuur perfect af te stemmen op uw behoeften.

Wij leveren altijd een schone douchecabine. Dit verwacht u van ons en wij van u bij het ophalen. Is de douche niet schoongemaakt dan worden er € 45 schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Meer informatie over: