Mobiele badkamer gratis bezorgd door heel Nederland | Showerrent

Mobiele badkamer

Bent u op zoek naar een mobiele badkamer? Showerrent helpt u graag! Showerrent is de aanbieder van mobiele badkamers. De mobiele badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Showerrent is een full-service organisatie. Dit wil zeggen dat de prijzen inclusief het halen, brengen, aansluiten, de mobiele badkamer, een eigen warmwatervoorziening en pomp zijn. Daarnaast kunt u bij Showerrent rekenen op een scherpe prijs. Bij Showerrent is uw noodsituatie in goede handen.

Mobiele badkamer aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Kies voor Showerrent

Wanneer u kiest voor Showerrent kunt u rekenen op een uitstekende service. Ten eerste heeft de mobiele badkamer een vaste prijs. Zo komt u nooit achteraf voor verassingen te staan. Daarnaast zit de aansluiting van mobiele badkamers inbegrepen bij de vaste prijs. Ook staat Showerrent garant voor professionaliteit. De mobiele badkamer wordt altijd aangesloten door een gekwalificeerde medewerker.

Wilt u een zorgdouche bij Showerrent huren? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. U kunt uiteraard ook via onze website alle mogelijkheden bekijken. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Een mobiele badkamer voor een noodsituatie

Bij de verbouwing van uw badkamer kan het voorkomen dat u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen zit. Showerrent heeft de oplossing voor dit probleem: een mobiele badkamer huren! Bij Showerrent kunt u tegen een scherpe prijs een gehele mobiele badkamer huren. De mobiele badkamer van Showerrent is van alle gemakken voorzien. Bent u zelf niet handig? Geen probleem! De mobiele badkamer wordt klaar voor gebruik afgeleverd. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de verbouwing. De mobiele badkamer is 2,7m hoog, 4m lang en 2,5m breed. U kunt de mobiele badkamer bijvoorbeeld in uw achtertuin of op uw oprit plaatsen. De mobiele badkamer bestaat uit:

  • Ruime douche;
  • Toilet;
  • Wastafel;
  • Zitje;
Mobiele badkamer
Mobiele douchecabine huren bj Showerrent

Compacte mobiele badkamer

U bent van alle gemakken voorzien. De maten van de badkamer zijn 2,7 m hoog, 4 m lang en 2,5 m breed. Ook deze sluiten wij volledig voor u aan.

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden

Neem contact op

Wilt u een mobiele badkamer huren? Reserveer direct uw mobiele badkamer bij Showerrent. Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die Showerrent u biedt of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen!

Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die Showerrent u biedt of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen!

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan , leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.