Mobiele badkamer Mobiele badkamer als uw eigen badkamer niet beschikbaar is.

Mobiele badkamer

Bent u op zoek naar een mobiele badkamer? Showerrent helpt u graag! Showerrent is de aanbieder van mobiele badkamers. De mobiele badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Showerrent is een full-service organisatie. Dit wil zeggen dat de prijzen inclusief het halen, brengen, aansluiten, de mobiele badkamer, een eigen warmwatervoorziening en pomp zijn. Daarnaast kunt u bij Showerrent rekenen op een scherpe prijs. Bij Showerrent is uw noodsituatie in goede handen.

Dit is een van onze mobiele badkamers.
Dit is een complete luxe mobiele badkamer met een douche, toilet, verwarming, zitje en
een wastafel.

U bent van alle gemakken voorzien. De maten van de badkamer zijn 2,7 m hoog, 4 m lang
en 2,5 m breed. Ook deze sluiten wij volledig voor u aan.

Een mobiele badkamer voor een noodsituatie

Bij de verbouwing van uw badkamer kan het voorkomen dat u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen zit. Showerrent heeft de oplossing voor dit probleem: een mobiele badkamer huren! Bij Showerrent kunt u tegen een scherpe prijs een gehele mobiele badkamer huren. De mobiele badkamer van Showerrent is van alle gemakken voorzien. Bent u zelf niet handig? Geen probleem! De mobiele badkamer wordt klaar voor gebruik afgeleverd. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de verbouwing. De mobiele badkamer is 2,7m hoog, 4m lang en 2,5m breed. U kunt de mobiele badkamer bijvoorbeeld in uw achtertuin of op uw oprit plaatsen. De mobiele badkamer bestaat uit:

  • Ruime douche;
  • Toilet;
  • Wastafel;
  • Zitje;

Kies voor Showerrent

Wanneer u kiest voor Showerrent kunt u rekenen op een uitstekende service. Ten eerste heeft de mobiele badkamer een vaste prijs. Zo komt u nooit achteraf voor verassingen te staan. Daarnaast zit de aansluiting van mobiele badkamers inbegrepen bij de vaste prijs. Ook staat Showerrent garant voor professionaliteit. De mobiele badkamer wordt altijd aangesloten door een gekwalificeerde medewerker.