Mobiele badkamer

Mobiele badkamer huren voor een bepaalde periode? Showerrent helpt u graag! Showerrent is de aanbieder van mobiele badkamers. De mobiele badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Showerrent is een full-service organisatie. Dit wil zeggen dat de prijzen inclusief het halen, brengen, aansluiten, de mobiele badkamer, een eigen warmwatervoorziening en pomp zijn. Daarnaast kunt u bij Showerrent rekenen op een scherpe prijs. Bij Showerrent is uw noodsituatie in goede handen.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele badkamer aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Een standaard badkamerverbouwing neemt ongeveer 3 weken in beslag. Wilt u onze producten voor een langere periode huren? Geen enkel probleem. Na deze 3 weken betaalt u slechts €7,50 per dag. Nergens goedkoper!

Mobiele douche

Luxe mobiele douche

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 90 cm x 90 cm x 205 cm
 • Geen verborgen kosten
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen
 • Levering in heel Nederland

Direct aanvragen

Zorgdouche Showerrent

Zorgdouche

Prijs op aanvraag

 • 103,5 cm x 98,5 cm x 135 cm (hoogte douchebak 5,5 cm)
 • Kan bijna overal geplaatst worden
 • Aan te sluiten op koud en warm water
 • Geschikt voor mindervaliden

Direct aanvragen

Douche mobiel

Douche voor beperkte ruimtes

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 77,5 cm x 77,5 cm x 198 cm
 • Goedkoopste van Nederland zonder extra kosten
 • Geen bezorgkosten
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Diverse nooddouches beschikbaar

Direct aanvragen

Mobiele badkamer huren tegen scherpe prijs

Wanneer u kiest voor Showerrent kunt u rekenen op een uitstekende service. Ten eerste heeft de mobiele badkamer een vaste prijs. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Daarnaast zit de aansluiting van mobiele badkamers inbegrepen bij de vaste prijs. Ook staat Showerrent garant voor professionaliteit. De mobiele badkamer wordt altijd aangesloten door een gekwalificeerde medewerker. U hoeft alleen maar te douchen, wij regelen de rest.

Wilt u een zorgdouche bij Showerrent huren? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. U kunt uiteraard ook via onze website alle mogelijkheden bekijken. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Een mobiele badkamer voor een noodsituatie

Bij de verbouwing van uw badkamer kan het voorkomen dat u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen zit. Of kunt u door ziekte of een blessure niet meer de trap op, om in de badkamer te douchen? Vervelend, maar gelukkig kennen wij de oplossing. Showerrent heeft de oplossing voor dit probleem: een mobiele badkamer huren! Bij Showerrent kunt u tegen een scherpe prijs een gehele mobiele badkamer huren. Op deze manier kunt u toch op een comfortabele manier douchen in uw eigen huis, zonder dat u bij de buurvrouw of familie hoeft te douchen. Wel zo prettig!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele douche
Douche mobiel

Compacte complete mobiele badkamer

De mobiele badkamer van Showerrent is van alle gemakken voorzien. Bent u zelf niet handig? Geen probleem! De mobiele badkamer wordt klaar voor gebruik afgeleverd. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de verbouwing. De mobiele badkamer is 2,7m hoog, 4m lang en 2,5m breed. U kunt de mobiele badkamer bijvoorbeeld in uw achtertuin of op uw oprit plaatsen. De mobiele badkamer bestaat uit een verscheidenheid aan onderdelen, waardoor u van alle gemakken voorzien bent. Een tijdelijke badkamer van Showerrent is standaard voorzien van:

 • Ruime douche;
 • Toilet;
 • Wastafel;
 • Zitje;

Vaste lage prijs

Wij hanteren standaard een vaste lage prijs. Zo hanteren we voor een huurperiode van 1 week een bedrag van € 150-, zonder extra kosten. Er is bij onze mobiele badkamers dus geen sprake van vervelende verrassingen achteraf. Het kan gebeuren dat de verbouwing uitloopt, waardoor u de mobiele badkamer langer bij ons wilt huren. Dat is geen probleem, zolang u het maar op tijd bij ons aangeeft. In overleg is er veel mogelijk!

Iedere plek in huis

Het fijne aan het huren van een mobiele douche is, dat de douche op iedere plek in huis geplaatst kan worden. In de garage, in de tuin, in de badkamer, in de woonkamer of op de zolder. Het is maar net wat u wenst. Dit is mogelijk, doordat ze ter plekke opgebouwd worden. Wanneer hij beneden komt te staan, wordt hij in sommige gevallen compleet gemonteerd bij u afgeleverd. Maar ook wanneer hij op een andere plek komt te staan, verzorgen wij de hele aansluiting voor u. Zonder extra kosten of bezorgkosten. U hoeft alleen maar te douchen, de rest regelen wij voor u.

Huur een mobiele badkamer

Wilt u een mobiele badkamer huren? Bekijk de mobiele douches uit ons aanbod en reserveer direct uw nooddouche of nooddouche of mobiele sanitair unit bij Showerrent.

Wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de prijzen of de montage van de mobiele douche die u tijdelijk bij ons kunt huren? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die Showerrent u biedt of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen! Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord op uw vraag.

 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze mobiele badkamers? Of wilt u meer informatie over de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.