Zorgdouche huren

Zorgdouche huren? Het huren van een tijdelijke douchecabine is een betaalbaarder alternatief voor een zorgbadkamer of een badlift. Zodoende kan dit product een oplossing bieden voor tal van doelgroepen, onder andere voor ouderen bij wie sprake is van verminderde mobiliteit. Dankzij een mobiele douchecabine voor ouderen is wassen aan het aanrecht niet meer nodig en wordt verhuizen naar een aangepaste woning overbodig.

Maar ook voor mensen die door een sportblessure of een operatie tijdelijk niet meer zo mobiel zijn biedt een mobiele douche uitkomst. Bekijk de mogelijkheden van een nooddouche op de website of neem contact op voor advies.

Zorgdouche aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Douchecabine aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Houd er rekening mee dat een standaard badkamerverbouwing ongeveer 3 weken in beslag neemt. Wilt u onze producten voor een langere periode huren? Geen enkel probleem. Na deze 3 weken betaalt u slechts €7,50 per dag. Nergens goedkoper!

Mobiele douche

Luxe mobiele douche

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 90 cm x 90 cm x 205 cm
 • Geen verborgen kosten
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen
 • Levering in heel Nederland

Direct aanvragen

Zorgdouche Showerrent

Zorgdouche

Prijs op aanvraag

 • 103,5 cm x 98,5 cm x 135 cm (hoogte douchebak 5,5 cm)
 • Kan bijna overal geplaatst worden
 • Aan te sluiten op koud en warm water
 • Geschikt voor mindervaliden

Direct aanvragen

Douche mobiel

Douche voor beperkte ruimtes

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 77,5 cm x 77,5 cm x 198 cm
 • Goedkoopste van Nederland zonder extra kosten
 • Geen bezorgkosten
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Diverse nooddouches beschikbaar

Direct aanvragen

Zorgdouche kopen?

Op dit moment is het bij Showerrent mogelijk om een zorgdouche te kopen. Let er hierbij op dat we slechts een beperkte voorraad hebben, dus wees er snel bij! Het kopen van een zorgdouche doet u eenvoudig door contact met ons op te nemen. Wij zullen u voorzien van alle benodigde informatie.

Contact opnemen

Waarom een zorgdouche huren bij Showerrent?

Wilt u een zorgdouche bij Showerrent huren? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. U kunt uiteraard ook via onze website alle mogelijkheden bekijken. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Hoe werkt een zorgdouche?

Het huren van een zorgdouche is tevens een prima tijdelijk alternatief wanneer u wacht op een traplift. De douche kan in dat geval in de woonkamer of in de keuken geplaatst worden. De tijdelijke douche heeft een handgreep, een lage instap, is eenvoudig te installeren en gemakkelijk met een rolstoel toegankelijk. De douchecabines zijn erg ruim, waardoor u makkelijk toegang heeft met een rolstoel. Hierdoor zijn de zorgdouches ook ideaal voor de thuishulp, aangezien ze de verzorger genoeg ruimte geven.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Zorgdouche Showerrent
zorg douche showerrent

Installatie

Voor het aansluiten van de nooddouche hebben wij warm water en koud water of alleen koud water nodig. Het aansluiten van de douche op alleen koud water is dus geen probleem, maar wij adviseren altijd om voor de zorg de tijdelijke douche zowel op warm als koud water aan te sluiten. Hierdoor is de waterstraal van de zorgdouche beter en kunt u meer genieten van uw douche. Daarnaast moet er een stroompunt en een afvoerpunt in de buurt zijn. Wanneer u besluit om een mobiele cabine bij Showerrent te huren, nemen wij altijd een afvoerpomp mee. Mochten er geen koud- of warmwaterpunten beschikbaar zijn, kunnen wij een boiler van 30 liter plaatsen.

Zorgdouche huren? Bespreek de mogelijkheden

Wilt u een zorgdouche huren? Reserveer direct uw tijdelijke douche bij Showerrent. Wilt u meer informatie over een mobiele douchecabine huren? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die we bieden of neem direct contact met ons op door te bellen, een mail te sturen, of het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden we bieden of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen.

 

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze zorg douches? Of wilt u meer informatie over de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.