Zorg Douches van Showerrent huren voor een lage prijs | Showerrent

Zorgdouche huren

Voor veel mensen is douchen de normaalste zaak van de wereld en maken we elke dag gebruik van de douche. Maar wat nu als dit niet meer zo makkelijk lukt? Het kan voorkomen dat douchen niet meer zo vanzelfsprekend gaat als eerst en u hier misschien hulp bij nodig heeft. Heeft u door ziekte, een blessure, revalidatie of door een ongeval hulp nodig bij het douchen? En bent u daarom op zoek naar een zorgdouche? Door het huren van een zorgdouche wordt douchen een minder grote opgave en kunt u toch elke dag genieten van een douche.

Het huren van een zorgdouche kan u een oplossing bieden wanneer douchen niet meer één van de normaalste zaken van de wereld is geworden. Wilt u een zorgdouche huren? Dan bent u bij Showerrent aan het juiste adres! Wij vinden namelijk dat iedereen moet kunnen genieten van een douche en daarom verhuren wij mobiele en tijdelijke zorgdouches. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Showerrent?

Douchecabine aanvragen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Waarom een zorgdouche van Showerrent?

  • Gratis bezorging;
  • Snelle plaatsing;
  • Goedkoper vindt u het niet;
  • De beste kwaliteit;
  • Altijd de beste service.

Wilt u een zorgdouche bij Showerrent huren? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. U kunt uiteraard ook via onze website alle mogelijkheden bekijken. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Mobiele zorgdouches

De zorgdouches van Showerrent zijn douches die wij overal kunnen plaatsen. Wij van Showerrent begrijpen het als geen ander dat een ontspannen douche een welverdiend moment is voor velen. Wilt u ook gemakkelijk blijven douchen tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte? Dat kan door de zorgdouches van Showerrent! Showerrent maakt het mogelijk een tijdelijke en mobiele douchecabine te installeren. Wanneer u besluit om een zorgdouche bij Showerrent te huren, dan kunnen wij de zorgdouche bij u komen installeren. Onze zorgdouches kunnen bijna overal worden geplaatst, zolang er een waterpunt en een afvoer in de buurt is.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

zorgdouche van showerrent
Mobiele douchecabine en zorgdouche

Ruime douchecabines

Onze douchecabines zijn erg ruim, waardoor u makkelijk toegang heeft met een rolstoel. Hierdoor zijn de zorgdouches van Showerrent ook ideaal voor de thuishulp. De zorgdouches van Showerrent geven de thuishulp genoeg ruimte om de patiënt te verzorgen. Wilt u een zorgdouche huren? Voor het aansluiten van de zorgdouche hebben wij warm water en koud water of alleen koud water nodig. Daarnaast moet er een stroompunt en een afvoerpunt in de buurt zijn.

Wanneer u besluit om een zorgdouche bij Showerrent te huren, dan nemen wij altijd een afvoerpomp mee. Het aansluiten op alleen koud water is dus geen probleem, maar wij adviseren altijd om voor de zorg de zorgdouche zowel op warm als koud water aan de sluiten. Hierdoor is de waterstraal van de zorgdouche beter en kunt u meer genieten van uw douche.

Een tijdelijke zorgdouche huren

Het huren van een zorgdouche is tevens een prima tijdelijk alternatief wanneer u wacht op een traplift. De zorgdouche kan in dat geval in de woonkamer of in de keuken geplaats worden. De zorgdouche heeft een handgreep, een lage instap, is eenvoudig te installeren en gemakkelijk met een rolstoel toegankelijk. Wij van Showerrent bieden u graag een helpende hand! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een ware specialist geworden op het gebied van zorgdouches en wij installeren de zorgdouche dan ook volledig voor u.

Voordat wij de douche plaatsen, bespreken we altijd met u waar de zorgdouche geplaatst dient te worden. De prijzen die wij hanteren zijn inclusief: dit betekent dat hier ook het bezorgen, installeren en op halen bij de prijs inzit! Wij beschikken over een ruime hoeveelheid nooddouches en zorgdouches. Ondanks onze voorraad raden wij aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Neem contact op

Wilt u dus een zorgdouche huren? Reserveer direct uw zorgdouche bij Showerrent. Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die Showerrent u biedt of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen!

Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die Showerrent u biedt of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden