Zorgdouche huren | Showerrent

Zorgdouche huren

Zorgdouche nodig? Het huren van een zorgdouche is een betaalbaarder alternatief voor een zorgbadkamer of een badlift. Zodoende kan dit product een oplossing bieden voor tal van doelgroepen, onder andere voor ouderen bij wie sprake is van verminderde mobiliteit. Dankzij een mobiele douchecabine voor ouderen is wassen aan het aanrecht niet meer nodig en wordt verhuizen naar een aangepaste woning overbodig.

Maar ook voor mensen die door een sportblessure of een operatie tijdelijk niet meer zo mobiel zijn biedt een mobiele douche uitkomst. Bekijk de mogelijkheden van een nooddouche op de website of neem contact op voor advies.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Douchecabine aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Waarom een zorgdouche huren bij Showerrent?

  • Gratis bezorging;
  • Snelle plaatsing;
  • Goedkoper vindt u het niet;
  • De beste kwaliteit;
  • Altijd de beste service.
Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Waar kan ik douchen als ik niet meer zo mobiel ben?

Voor veel mensen is douchen de normaalste zaak van de wereld. Maar wat als douchen niet meer zo makkelijk lukt? Het kan voorkomen dat douchen niet meer zo vanzelfsprekend gaat als eerst en u hier misschien hulp bij nodig heeft. Heeft u door ziekte, een blessure, revalidatie of door een ongeval hulp nodig bij het douchen? In dat geval kunt u investeren in een traplift, al is dit voor velen een kostbare en misschien wel onmogelijke uitgave. Door het huren van een zorgdouche, oftewel een mobiele badkamer, nooddouche huren een douchecabine voor ouderen, wordt douchen een minder grote opgave en kunt u toch elke dag genieten van een douche. En dat zonder de aanschaf van een traplift of een verhuizing naar een aangepaste woning.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

zorgdouche van showerrent
Mobiele douchecabine en zorgdouche

Hoe werkt een mobiele douchecabine?

Het huren van een zorgdouche is tevens een prima tijdelijk alternatief wanneer u wacht op een traplift. De zorgdouche kan in dat geval in de woonkamer of in de keuken geplaatst worden. De zorgdouche heeft een handgreep, een lage instap, is eenvoudig te installeren en gemakkelijk met een rolstoel toegankelijk. Onze douchecabines zijn erg ruim, waardoor u makkelijk toegang heeft met een rolstoel. Hierdoor zijn de zorgdouches ook ideaal voor de thuishulp, aangezien ze de verzorger genoeg ruimte geven.

Installatie

Voor het aansluiten van de zorgdouche hebben wij warm water en koud water of alleen koud water nodig. Het aansluiten van de douche op alleen koud water is dus geen probleem, maar wij adviseren altijd om voor de zorg de zorgdouche zowel op warm als koud water aan te sluiten. Hierdoor is de waterstraal van de zorgdouche beter en kunt u meer genieten van uw douche. Daarnaast moet er een stroompunt en een afvoerpunt in de buurt zijn. Wanneer u besluit om een zorgdouche of mobiele cabine bij Showerrent te huren, nemen wij altijd een afvoerpomp mee.

Wat kost een seniorendouche of zorgdouche?

Wat een seniorendouche of een zorgdouche kost, is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere van de huurperiode, en van welk pakket u kiest. Wanneer u de zorgdouche een week huurt, kost dit € 200-,. Wilt u een mobiele badkamer huren? In dat geval brengen we € 150-, per week in rekening. Wanneer u de douchecabine voor ouderen 2 tot 3 weken huurt, bedraagt het kostenplaatje € 250-,. Vanaf een huurperiode van 3 weken brengen we per dag een bedrag van € 7,50 in rekening.

De prijzen van de pakketten zijn inclusief BTW, aansluiten, bezorgen en ophalen. Wanneer u kiest voor pakket 1 of 2, zijn de afvoerwaterpomp en de eigen warmwatervoorziening ook bij de prijs inbegrepen. Wilt u voor een langere huurperiode een tijdelijke douche huren? Neem voor meer informatie over de prijzen gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Zorgdouche huren? Bespreek de mogelijkheden

Wilt u een zorgdouche huren? Reserveer direct uw zorgdouche bij Showerrent. Wilt u meer informatie over een mobiele douchecabine huren? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die we bieden of neem direct contact met ons op door te bellen, een mail te sturen, of het contactformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden we bieden of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Wat is een mobiele zorgdouche?

Een mobiele zorgdouche is een douche die overal geplaatst kan worden. Waar voor sommige mensen douchen wellicht vanzelfsprekend is, is dat niet voor iedereen het geval. Tijdens een blessure, revalidatie, herstel van een ongeval of een ziekte is een mobiele badkamer van harte welkom. De persoon kan hierdoor alsnog lekker ontspannen douchen. De nooddouche kan praktisch overal geplaatst worden, mits er een waterpunt en afvoer beschikbaar is.

Wanneer is een tijdelijke zorgdouche geschikt?

Een zorgdouche of nooddouche is zeer handig voor mensen die minder mobiel zijn als gevolg van een blessure, ongeval of ziekte. De zorgdouche beschikt namelijk over een handgreep en lage instap. Deze is met een rolstoel toegankelijk. Wanneer iemand de trap niet, of tijdelijk niet op kan, biedt de mobiele badkamer uitkomst. Deze kan namelijk bijna overal geplaatst worden.

Wat is de prijs voor het huren van een zorgdouche?

De prijs voor het huren van een nooddouche is bij Showerrent inclusief de bezorging, installatie en het ophalen. Wij bieden diverse pakketten aan. Bekijk daarvoor gerust onze prijzen pagina. Voor meer informatie over het huren van een mobiele badkamer of een offerte op maat kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Wat is de prijs voor het kopen van een zorgdouche?

Showerrent biedt geen zorgdouches te koop aan. Wij kunnen u dus geen prijs geven voor het kopen van een nooddouche. Wel kunt u deze douches tegen aantrekkelijke voorwaarden bij ons huren. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan, of bekijk de prijzen van het huren van een mobiele badkamer.