Zorg douches Een douche speciaal voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Zorg douches

Dit is een douche die wij overal kunnen plaatsen en waar u makkelijk met een rolstoel toegang heeft. Ook voor de thuishulp is het verzorgen van de patiënt hierbij makkelijk toegankelijk. Voor het aansluiten hebben wij warm water en koud water of alleen koud water nodig. Een stroom punt en een afvoer punt. Wij nemen altijd een afvoerpomp mee. Aansluiten op koud water is geen probleem alleen adviseren wij voor de zorg het aansluiten op koud en warm water. Hiermee is de waterstraal beter.

 

Zorgdouches

Wij begrijpen dat een ontspannen douche een welverdiend moment is voor velen. Wilt u gemakkelijk blijven douchen tijdens een blessure, revalidatie, ongeval of ziekte? Dat kan. Showerrent maakt het mogelijk een tijdelijke douchecabine te installeren. Onze zorgdouches kunnen bijna overal worden geplaatst, zolang er een waterpunt in de buurt is en een afvoer. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid nooddouches, ondanks onze voorraad raden wij aan tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Tijdelijke zorgdouche

Een zorgdouche huren is tevens een prima tijdelijk alternatief indien u wacht op een traplift. De zorgdouche kan in dat geval in de woonkamer of keuken geplaatst worden. De douche heeft een handgreep, lage instap, is eenvoudig te installeren en gemakkelijk met een rolstoel toegankelijk. Wij bieden graag een helpende hand. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een ware specialist geworden en installeren wij de douche volledig voor u. Voordat wij de douche plaatsen, bespreken we altijd met u waar de zorgdouche geplaatst dient te worden. De prijzen die wij hanteren zijn inclusief. Dit betekent dat hier ook het bezorgen, installeren en ophalen bij in zitten.

Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden die Showerrent u biedt of neem direct contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen!