Nood / mobiele douches Nood / mobiele douche als uw eigen douche niet beschikbaar is.

Bent u op zoek naar een mobiele nooddouche?

Bent u een evenement aan het organiseren waarvoor u tijdelijke mobiele douches nodig heeft? Of bent u aan het verbouwen en wilt u een tijdelijke nooddouche huren? Dan bent u bij Showerrent aan het juiste adres! Bij Showerrent kunt u tijdelijke nooddouches en mobiele douches huren. Onze tijdelijke douches en cabines hebben verschillende maten. Bekijk uw mogelijkheden bij Showerrent!

De mobiele nooddouches van Showerrent

Wanneer u een mobiele nooddouche nodig heeft, is Showerrent u graag van dienst! Wanneer u besluit om bij Showerrent te huren, komen wij de douche gratis bij u thuisbezorgen door heel Nederland, installeren en uiteraard ook weer ophalen. Zo hoeft u verder niks zelf te regelen en kunt u zich volledig richten op bijvoorbeeld de verbouwing! De mobiele nooddouches van Showerrent zijn stevig, nemen weinig ruimte in beslag en zijn zeer netjes afgewerkt. Zo kunt u altijd genieten van een fijne douche!


Mobiele douche / NooddoucheLuxe mobiele douche

Deze mobiele nooddouche heeft een afmeting van 90x90x205 cm. Omdat deze nooddouche ter plekke wordt opgebouwd, kan deze bijna overal in huis staan. Voor het aansluiten van deze douche hebben wij warm en koud water, alleen koud water, een stroompunt en een afvoerpunt nodig. U hoeft zelf niet voor een afvoerpomp te zorgen, die nemen wij voor u mee!

douche
Mobiele douche voor beperkte ruimte

Aan de rechterkant ziet u onze mobiele nooddouche van 77,5×77,5×193 cm. Deze mobiele nooddouche is zeer geschikt wanneer er weinig ruimte is of wanneer het plafond erg laag is. Met de wat kleinere afmetingen, past deze mobiele nooddouche in bijna elke ruimte! Deze mobiele nooddouche kan ter plekke worden opgebouwd, maar kan ook in zijn geheel naar binnen worden gedragen. Deze tijdelijke douche kan worden voorzien van een deurtje of een gordijn. Voor het plaatsen van deze tijdelijke douche hebben wij warm en koud water, alleen koud water, een stroompunt en een afvoerpunt nodig. De afvoerpomp nemen wij mee!

Wat is er nodig om een nooddouche te huren?

Om een mobiele nooddouche goed aan te kunnen sluiten is er het volgende nodig:

  • Een vrije ruimte van minimaal 90×90 cm en een hoogte van minimaal 205 cm;
  • Koud en/of warmwatervoorziening;
  • Afvoermogelijkheid;
  • Een stroomaansluiting voor de afvoerpomp;
  • Een afvoerpomp hoeft u niet te regelen: die nemen wij altijd voor u mee!

Heeft u maar beperkte ruimte? Of heeft u een plafond dat lager is van 205 cm.?Dan hebben wij gelukkig ook een mobiele nooddouche voor u beschikbaar! Onze mobiele nooddouche van 77,5×77,5×193 cm is met zijn afmetingen een stukje kleiner en past hierdoor in bijna alle ruimtes. Zo kunt u toch nog genieten van een douche wanneer uw eigen douche niet beschikbaar is!

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze mobiele nooddouches? Of wilt u meer informatie over de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!