Mobiele sanitaire unit huren | Vaste prijzen | Showerrent

Mobiele sanitaire unit huren

Wilt u een mobiele sanitaire unit huren? Dit is een zeer goede optie voor wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. De mobiele badkamers van Showerrent zijn voorzien van alle gemakken en zorgen ervoor dat we fijn kunnen douchen, terwijl de eigen badkamer buiten gebruik is.

Voor een mobiele sanitair unit huren bent u bij Showerrent aan het juiste adres. Wij zijn een full-service organisatie. Als u bij ons mobiel sanitair huurt, is de prijs altijd inclusief het halen, brengen, aansluiten, een eigen warmtevoorziening en een pomp. U krijgt bij ons altijd een scherpe prijs voor de mobiele badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Mobiele sanitair unit aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele sanitaire unit huren tegen een vaste lage prijs

Als u voor Showerrent kiest, garanderen wij u dat u een uitstekende service krijgt. Bij ons geniet u altijd van vaste prijzen. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen achteraf komen te staan. Alles zit bij deze vaste prijs inbegrepen, de levering en het ophalen is zelfs gratis. Onze gekwalificeerde medewerkers die de mobiele sanitaire unit komen afleveren, zullen deze ook gelijk aansluiten.

Waarom mobiel sanitair huren bij Showerrent?

 • Levering door heel Nederland (België: eenmalige bezorgkosten van € 50,-);
 • Diverse soorten units in verschillende afmetingen;
 • Full-service, wij regelen alles van A tot Z;
 • Onze prijs is all-in (geen verborgen kosten);
 • Geen bezorgkosten;
 • De vaste prijs voor onze sanitaire unit is €250,- voor 2 tot 3 weken;
 • Professionele aansluiting met professionele materialen;
 • Elke douche is standaard voorzien van een afvoerwaterpomp.

Huur direct een mobiele sanitaire unit bij Showerrent. U kunt zeer eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier. Op onze website staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven. Indien u nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Mobiele sanitaire unit aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Mobiel sanitair verhuur

Het verbouwen van een badkamer is niet een klus die u zomaar in een dag klaart. Zonder een badkamer zit u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen, iets wat toch essentieel is in uw dagelijks leven. U kunt ervoor kiezen om bij familie of vrienden de badkamer te gebruiken, alleen betekent dit wel dat u meerdere dagen of weken afhankelijk bent van een ander. Showerrent vergemakkelijkt het u. Mobiel sanitair huren is de uitgelezen optie wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. Daarom kunt u bij ons een mobiele badkamer huren, tegen een scherpe prijs. Tevens wordt de badkamer geïnstalleerd door onze gekwalificeerde medewerkers. U hoeft er verder niet naar om te kijken.

De mobiele sanitaire unit is 2,7 meter hoog, 4 meter lang en 2,5 meter breed. Deze kan in uw tuin of op de oprit geplaatst worden. Tevens heeft de badkamer de volgende voorzieningen:

 • Ruime douche;
 • Toilet;
 • Wastafel;
 • Zitje.

Mobiele sanitaire unit aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele badkamer
Mobiele douchecabine huren bij Showerrent

De huurtijd van een mobiele sanitaire unit

U kunt de mobiele unit per week huren. Wij hanteren een tarief van €150,- voor één week en €250,- voor drie weken. Het is mogelijk om de unit langer te huren, bijvoorbeeld als uw verbouwing onverhoopt uitloopt. Dit dienen wij echter wel op tijd te weten, zodat we een goede planning kunnen maken. Verder hanteren wij geen extra kosten, echter een borg van €100,-. Deze krijgt u dus weer terug als de unit in goede staat weer is opgehaald. Meer over de prijzen leest u op de website.

De mobiele unit wordt altijd gratis bij u thuis bezorgd. Voor de installatie is enkel warm en/of koud water nodig, een stroompunt en een afvoerpunt. Daarom is het mobiele sanitair op elke gewenste locatie te installeren. Woont u op een hoger gelegen etage of is de gewenste locatie moeilijk te bereiken? Dit is geen enkel probleem voor Showerrent. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Een nooddouche tijdens de verbouwing

Waar u de mobiele sanitaire unit wilt neerzetten, laten we aan u over. De cabine kan overal in of rond het huis geplaatst worden: in de woonkamer, gang, slaapkamer, de tuin of op zolder. Natuurlijk is een douche het belangrijkste als de badkamer tijdelijk niet gebruikt kan worden. U en uw huisgenoten willen gewoon blijven douchen, ook tijdens de verbouwing. Een mobiele douche unit huren is dan de beste oplossing, het huren van een nooddouche overbrugt de periode tussen verbouwing en oplevering.

 

Het plaatsen van de douchecabine

Over het plaatsen en aansluiten van de unit hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen de complete aansluiting en de cabine wordt ter plekke opgebouwd. Besluit u om een mobiele sanitair unit te huren? Hiervoor dienen er wel een aantal spullen aanwezig te zijn:

 • Een vrije ruimte van minimaal 90×90 cm en een hoogte van minimaal 205 cm;
 • Koud en/of warmwatervoorziening;
 • Afvoermogelijkheid;
 • Een stroomaansluiting voor de afvoerpomp;
 • De afvoerpomp nemen wij zelf mee.

Niet alleen tijdens verbouwingen

Niet alleen in het geval van een verbouwing is het een slimme keuze om een mobiele sanitair unit te huren. Mobiel sanitair wordt ook vaak gebruikt in de bouw, industrie en zelfs bij evenementen. Beschikt u over de juiste spullen om gebruik te maken van mobiel sanitair? Schroom dan niet om een mobiele sanitair unit te huren. U wilt uiteraard dat uw werknemers of bezoekers zich kunnen opfrissen door middel van een douche.

Huur een mobiele sanitaire unit bij Showerrent

Wilt u een sanitaire unit huren? Neem vandaag nog contact met ons op. Het is verstandig om dit geregeld te hebben voor u begint aan de verbouwing van uw badkamer. Vul direct het contactformulier in om een mobiele sanitair unit te huren.

Wilt u eerst meer informatie? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt gerust contact met ons opnemen door te bellen of door het contactformulier in te vullen. Tevens staat op onze website al veel informatie over het huren van een sanitaire unit.

Mobiele sanitaire unit aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Waar douchen tijdens verbouwing?

Tijdens de verbouwing van uw huis kunt u vaak even niet meer douchen. Daar is een oplossing voor. U kunt namelijk een nooddouche of mobiele badkamer huren. Het huren van een nooddouche is ideaal aangezien deze de periode tussen verbouwing en oplevering overbrugt. Mobiel sanitairs, ofwel een mobiele badkamer, van Showerrent zijn voorzien van alle gemakken, zoals een ruime douche, wastafel, toilet en ook een zitje. Het plaatsen en aansluiten van deze douche unit wordt door ons gedaan.

Wat kost een douche unit huren?

Gemiddeld liggen de kosten van het huren van een douche unit op € 200,00. De kosten hangen af van de lengte van de huur. Er zijn ook verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen. Wilt u een nooddouche of een mobiele badkamer huren? Bekijk de kosten voor het huren van een douche unit en vraag uw douchecabine aan via ons contactformulier. Houd er rekening mee dat er een borg gevraagd wordt.

Hoe werkt een tijdelijke douche?

Een tijdelijke douche is een fantastische oplossing als u midden in een verbouwing zit en even niet kunt douchen. Een week (of langer) bij uw buren aankloppen is vaak geen optie. Een mobiele douche kunt u inhuren en wordt voor u geïnstalleerd. Ook als u een evenement organiseert, zijn mobiele douche units een perfecte oplossing. Neem contact op met Showerrent en bekijk de mogelijkheden voor een tijdelijke douche.

Waar kan ik een tijdelijke douche huren?

Showerrent biedt dé oplossing om op een bepaald moment toch te kunnen douchen. Showerrent is uw partner in nooddouches! U kunt kiezen tussen een nooddouche of een hele mobiele badkamer met wastafel en toilet. Showerrent installeert en sluit de gekozen douche unit voor u aan en bezorgd door heel Nederland!