Mobiele sanitair unit huren | Snel geregeld | Showerrent

Mobiele sanitair unit huren

Wilt u een mobiele sanitair unit huren? Dit is bijvoorbeeld een zeer goede optie voor wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. De mobiele badkamer van Showerrent zijn voorzien van alle gemakken en zorgen ervoor dat u fijn kunt douchen terwijl uw eigen badkamer buiten gebruik is.

Wij zijn een full-service organisatie. Als u bij ons mobiel sanitair huurt, is de prijs altijd inclusief het halen, brengen, aansluiten, een eigen warmte voorziening en een pomp. U krijgt bij ons altijd een scherpe prijs voor de mobiele badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Mobiele sanitair unit aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Kies voor Showerrent

Als u voor Showerrent kiest, garanderen wij u dat u een uitstekende service krijgt. Bij ons geniet u altijd van vaste prijzen. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen achteraf komen te staan. Alles zit bij deze vaste prijs inbegrepen, de levering en het ophalen is zelfs gratis. Onze gekwalificeerde medewerkers die de mobiele sanitair unit komen afleveren, zullen deze ook gelijk aansluiten.

Huur direct een mobiele sanitair unit bij Showerrent. U kunt zeer eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier. Op onze website staan alle mogelijkheden uitgebreid beschreven. Indien u nog vragen hebt, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Huur een mobiele sanitair unit

Mobiel sanitair is de uitgelezen optie wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. U zit dan namelijk tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen, iets wat toch wel essentieel is in uw dagelijkse leven. Daarom kunt u bij ons een mobiele badkamer huren, tegen een scherpe prijs. Tevens wordt de badkamer geïnstalleerd door onze gekwalificeerde medewerkers. U hoeft er verder niet naar om te kijken.

De mobiele sanitair unit is 2,7m hoog, 4m lang en 2,5m breed. Deze kan in uw tuin of op de oprit geplaatst worden. Tevens heeft de badkamer de volgende voorzieningen:

  • Ruime douche;
  • Toilet;
  • Wastafel;
  • Zitje.

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele badkamer
Mobiele douchecabine huren bj Showerrent

Huurtijd van een mobiele sanitair unit

U kunt de mobiele unit per week huren. Wij hanteren een tarief van 150 euro voor één week en 250 euro voor drie weken. Het is mogelijk om de unit langer te huren, bijvoorbeeld als uw verbouwing onverhoopt uitloopt. Dit dienen wij echter wel op tijd te weten, zodat we een goede planning kunnen maken. Verder hanteren wij geen extra kosten, echter een borg van €100,-. Deze krijgt u dus weer terug als de unit in goede staat weer is opgehaald.

De mobiele unit wordt altijd gratis bij u thuis bezorgd. Voor de installatie is enkel warm en/of koud water nodig, een stroompunt en een afvoerpunt. Daarom is het mobiele sanitair op elke gewenste locatie te installeren. Ook voor evenementen zijn wij u graag van dienst met de verhuur van sanitair. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Huur een mobiele sanitair unit

Wilt u een sanitair unit huren? Neem vandaag nog contact met ons op. Het is verstandig om dit geregeld te hebben voor u begint aan de verbouwing van uw badkamer. Vul direct het contactformulier in om mobiel sanitair te huren.

Wilt u eerst meer informatie? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt gerust contact met ons opnemen door te bellen of door het contactformulier in te vullen. Tevens staat op onze website al veel informatie over het huren van een sanitair unit.

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden