Service

Staat u op het punt een mobiele douche of badkamer te huren? Wij nemen u graag de zorg hiervoor uit handen. Wanneer u een douche bij ons huurt, willen wij u natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij lossen uw probleem graag op. Zo brengen wij de douche naar de gewenste locatie. Hiervoor betaald u uiteraard geen bezorgkosten. Tevens verzorgen wij de complete aansluiting en is elke douche voorzien van een afvoerwaterpomp. Na afloop halen wij de douche ook weer op. Deze service bieden we graag aan zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Wij regelen alles voor u.

Gemakkelijk te plaatsen

Onze mobiele nooddouche kan overal in huis geplaatst worden. Of de douchecabine nou groot of klein is, boven of beneden dient te staan, bij ons is het geen probleem. Om de douchecabine aan te sluiten hebben wij warm en koud water nodig. Niet aanwezig? Geen probleem. We hebben voor elke douche een warm watervoorziening beschikbaar, zo heeft u continu warm water.
Onze douchecabines kunnen tevens voor evenementen of sportverenigingen verhuurd worden. Daarnaast hebben wij speciale zorgdouches. Deze zijn voorzien van een lage instap en toegankelijk met een rolstoel.

Altijd bereikbaar

Service is voor ons belangrijk, daarom kunt u ons diverse manieren bereiken.
Heeft u vragen over onze verhuur, neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10:00-17:00.Daarnaast zijn wij via e-mail altijd bereikbaar. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen , wij helpen u graag met uw vragen.

Klantervaringen