Portable badkamer Showerrent

Wanneer u midden in de verbouwing zit van uw badkamer is een portable badkamer van Showerrent de uitkomst! De portable badkamers van Showerrent zijn volledig uitgerust met alle sanitaire voorzieningen die u nodig heeft. U kunt de portable badkamers bijvoorbeeld op uw oprit plaatsen of in uw achtertuin. Zo zijn de sanitaire voorzieningen altijd dichtbij. Showerrent is de aanbieder van portable badkamers en portable douchecabines!

Douchecabine aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Huur een portable badkamer

De portable badkamers van Showerrent zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het biedt alle sanitaire voorzieningen die u nodig heeft. Het makkelijkste van alles is dat de portable badkamer, na de installatie, direct klaar is voor gebruik. Showerrent zorgt dat de portable badkamer wordt aangesloten, zodat u kunt genieten van een warme douche! De portable badkamer van Showerrent is 2,7 m hoog, 4 m lang en 2,5 m breed. De portable badkamers zijn voorzien van een fijne douche, toilet, wastafel en zitje. Het biedt alle gemakken die uw eigen badkamer ook heeft. De prijs van de portable badkamer staat vast en de installatiekosten zijn hierbij ingebegrepen. Dat is de uitstekende service van Showerrent!

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Portable douchecabines

Ook wanneer u alleen een douchecabine nodig heeft, kunt u terecht bij Showerrent. Showerrent biedt namelijk diverse nood douches aan voor tijdelijk gebruik. Tot het assortiment behoren ook zorg douches. De zorg douche is uitermate geschikt voor mensen die (tijdelijk) niet meer naar boven kunnen om zich te douchen. De zorg douche biedt daarnaast ook toegang voor mensen in een rolstoel. Ook voor de thuishulp is het verzorgen van de patiënt hierbij makkelijk toegankelijk. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een nood douchecabine te huren bij Showerrent. Bij Showerrent kunt u rekenen op:

  • Full-service;
  • Levering door heel Nederland en België;
  • All-inclusive prijs;
  • Geen bezorgkosten;
  • Vaste prijs voor 2 tot 3 weken;
  • Professionele aansluiting met professionele materialen;

Neem contact op

Wilt u graag een portable badkamer of portable douchecabine huren bij Showerrent? Neem direct contact op met Showerrent via het contactformulier. Wij raden u aan om tijdig uw portable badkamer of douchecabine te reserveren. Showerrent, altijd een passende tijdelijke sanitaire voorziening!

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.