Nooddouche voor buiten benodigd? Showerrent is de oplossing
Nooddouche voor buiten

Nooddouche voor buiten

Wilt u een nooddouche voor buiten? Een nooddouche voor buiten is erg handig! Zo kunt u gewoon blijven douchen, terwijl u bijvoorbeeld een verbouwing heeft. Bij Showerrent bent u aan het juiste adres voor een nooddouche voor buiten. Uiteraard kunt u de nooddouche ook ergens anders laten plaatsen. Onze douches zijn voorzin van een warmwatervoorziening en afvoerpomp. Ideaal dus!

Nooddouche voor buiten huren bij Showerrent

Indien u bij ons een nooddouche voor buiten wilt huren, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. De nooddouche, pomp en warmwatervoorziening komen wij brengen, halen en afsluiten. Dit scheelt weer voor u. Bij Showerrent vindt u veel verschillende douches, het is uiteraard afhankelijk van wat u zoekt. Zo hebben we bijvoorbeeld een douche met afmetingen van 90 x 90 x 250 cm. Eigenlijk kan het overal worden geplaatst: in en om het huis. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleinere nooddouche voor buiten te huren. Als u echt op zoek bent naar een totaalpakket, kunt u ook kiezen voor een complete mobiele badkamer. Dit houdt in dat u een douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel krijgt. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Nooddouches voor buiten en binnen;
  • Een complete mobiele badkamer;
  • Zorgdouches voor mindervaliden;
  • Warmwatervoorzieningen en afvoerpompen.

Over Showerrent

Bij Showerrent kunt u dus zeker terecht voor een nooddouche voor buiten, maar ook voor binnen. Wij leveren altijd de beste kwaliteit. Dit geldt voor al onze producten. Showerrent staat hier dan ook bekend om. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een vaste prijs. Dit is wel zo prettig, want zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Een nooddouche of complete badkamer? Bij ons vindt u het. We bieden ook zorgdouches voor (tijdelijk) mindervaliden. Deze zorgdouches zijn gemakkelijk te gebruiken indien u in een rolstoel zit.

Nooddouche voor buiten bij Showerrent

Wilt u een nooddouche voor buiten bij ons huren? Wij staan voor u klaar om u hiermee te helpen. Het enige wat we nodig hebben is water, een stroom- en afvoerpunt nodig. Heeft u nog vragen of wilt u een nooddouche voor buiten reserveren? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar