Nooddouche voor buiten

Wilt u een nooddouche voor buiten? Een nooddouche voor buiten is erg handig! Zo kunt u gewoon blijven douchen, terwijl u bijvoorbeeld een verbouwing heeft. Bij Showerrent bent u aan het juiste adres voor een nooddouche voor buiten. Uiteraard kunt u de nooddouche ook ergens anders laten plaatsen. Onze douches zijn voorzin van een warmwatervoorziening en afvoerpomp. Ideaal dus!

Douchecabine aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Nooddouche voor buiten huren bij Showerrent

Indien u bij ons een nooddouche voor buiten wilt huren, kunt u rekenen op de beste kwaliteit. De nooddouche, pomp en warmwatervoorziening komen wij brengen, halen en afsluiten. Dit scheelt weer voor u. Bij Showerrent vindt u veel verschillende douches, het is uiteraard afhankelijk van wat u zoekt. Zo hebben we bijvoorbeeld een douche met afmetingen van 90 x 90 x 250 cm. Eigenlijk kan het overal worden geplaatst: in en om het huis. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleinere nooddouche voor buiten te huren. Als u echt op zoek bent naar een totaalpakket, kunt u ook kiezen voor een complete mobiele badkamer. Dit houdt in dat u een douche, toilet, verwarming, zitje en een wastafel krijgt. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Nooddouches voor buiten en binnen;
  • Een complete mobiele badkamer;
  • Zorgdouches voor mindervaliden;
  • Warmwatervoorzieningen en afvoerpompen.
Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Over Showerrent

Bij Showerrent kunt u dus zeker terecht voor een nooddouche voor buiten, maar ook voor binnen. Wij leveren altijd de beste kwaliteit. Dit geldt voor al onze producten. Showerrent staat hier dan ook bekend om. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een vaste prijs. Dit is wel zo prettig, want zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Een nooddouche of complete badkamer? Bij ons vindt u het. We bieden ook zorgdouches voor (tijdelijk) mindervaliden. Deze zorgdouches zijn gemakkelijk te gebruiken indien u in een rolstoel zit.

Nooddouche voor buiten bij Showerrent

Wilt u een nooddouche voor buiten bij ons huren? Wij staan voor u klaar om u hiermee te helpen. Het enige wat we nodig hebben is water, een stroom- en afvoerpunt nodig. Heeft u nog vragen of wilt u een nooddouche voor buiten reserveren? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.