Nooddouche met warm water

Een nooddouche met warm water is ideaal! Vooral tijdens een verbouwing is het fijn als u gewoon lekker kunt douchen en warm water hebt. Een nooddouche met warm water kunt u huren bij Showerrent. Op deze manier kunt u alsnog douchen en hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Daarnaast plaatsen wij het allemaal voor u.

Douchecabine aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Nooddouche met warm water bij Showerrent

Bij Showerrent weet u zeker dat u een goede kwaliteit heeft. Dat is dan ook wel zo belangrijk! Daarnaast zullen er nooit extra kosten zijn. De prijs die u in eerste instantie heeft gezien, zal gewoon hetzelfde blijven. Wij staan bekend om het leveren van topkwaliteit tegen een betaalbare, all-in prijs. Een nooddouche met warm water moet passen in de ruimte welke u beschikbaar heeft. Om deze reden hebben we verschillende afmetingen beschikbaar. Bij Showerrent kunt u dus zeker terecht: wij helpen u graag! Bij ons kunt u terecht voor:

  • Een complete mobiele badkamer;
  • Nooddouches voor buiten en binnen;
  • Zorgdouches voor mindervaliden;
  • Warmwatervoorzieningen en afvoerpompen.
Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Over Showerrent

Showerrent is dé expert op het gebied van nooddouches en complete mobiele badkamers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een zorgdouche. Dit is erg handig als u (tijdelijk) in een rolstoel zit. Voor het plaatsen hebben we alleen water, stroom- en een afvoerpunt nodig. Alles wordt voor u geregeld door Showerrent!

Nooddouche met warm water bij Showerrent

Op zoek naar een nooddouche met warm water? Wilt u dit bij ons huren? Dat kan: we zijn u graag van dienst. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn voor een complete mobiele badkamer. Dan heeft u direct alles wat u nodig hebt. Extra fijn voor als u een lange tijd moet douchen in een nooddouche. Wanneer u nog vragen heeft of indien u een reservering wilt plaatsen, kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.