Nooddouche met boiler?

Nooddouche met boiler

Bent u op zoek naar een nooddouche met boiler? Een nooddouche is handig, wanneer u bijvoorbeeld midden in een verbouwing zit en niet kunt douchen in uw eigen douche. Een nooddouche met boiler is hiervoor de oplossing. Bij Showerrent bent u aan het juiste adres. Showerrent heeft veel keuze in nooddouches, waardoor u altijd de juiste vindt.

Nooddouche met boilerhuren bij Showerrent

Bij Showerrent kunt u altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en aan heldere prijzen. U zult nooit voor onverwachte kosten komen te staan. Het wordt nooit meer dan u in eerste instantie heeft vernomen. We hebben meerdere douches in verschillende formaten. Het is uiteraard afhankelijk van de ruimte die u heeft. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een complete mobiele badkamer. Dan heeft u een douche, verwarming, toilet, zitje en een wastafel. Ideaal! Bij Showerrent kunt u dus zeker terecht: wij helpen u graag! Bij ons kunt u terecht voor:

  • Een complete mobiele badkamer;
  • Nooddouches voor buiten en binnen;
  • Zorgdouches voor mindervaliden;
  • Warmwatervoorzieningen en afvoerpompen.

Over Showerrent

Al onze producten zijn van de beste kwaliteit. Daar kunt u te allen tijde op rekenen! We staan bekend om onze goede kwaliteit en een uitstekende service. Showerrent heeft nooddouches, complete mobiele badkamers, maar ook zorgdouches. Als u bijvoorbeeld (tijdelijk) in een rolstoel zit, is het wel zo gemakkelijk als u een douche heeft die daarvoor geschikt is. Zelf hoeft u niets voor te bereiden. We hebben enkel water, een stroom- en een afvoerpunt nodig. Eigenlijk wordt dus alles voor u geregeld door Showerrent!

Nooddouche met boiler bij Showerrent

Een nooddouche met boiler huren? Showerrent is u graag van dienst! Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard bij ons terecht. Daarnaast is het ook mogelijk direct een nooddouche met boiler te reserveren. Zo weet u in ieder geval zeker dat u beschikt over een nooddouche, wanneer u het nodig heeft.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.

  • Service

  • Kwaliteit

  • Transparant

  • Betrouwbaar

  • Betaalbaar