Buitendouche met boiler

Heeft u tijdelijk een buitendouche met boiler nodig? Deze douche kunt u tegen een lage prijs huren bij Showerrent. De boiler wordt als warmwatervoorziening standaard erbij geleverd. En dat niet alleen: ook een afvoerwaterpomp leveren we er altijd bij. Daarnaast zijn de volgende services bij de prijs inbegrepen: ophalen, brengen en aansluiten.

Wij verzorgen (nood)douche verhuur, onze douches worden gratis bezorgd door heel Nederland. Zo kan iedereen genieten van een warme douchebeurt als er onverhoopt geen douche aanwezig is. Zelfs buiten douchen in de zomer is dus mogelijk!

Buitendouche met boiler aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Buitendouche met boiler huren bij Showerrent

Wanneer u een buitendouche met boiler huurt bij Showerrent profiteert u van full-service en vaste lage prijzen. Full-service betekent dat wij u van A tot Z ontzorgen, de complete aansluiting nemen wij voor onze rekening. U hoeft hiervoor niks voor te bereiden. De douche wordt aangesloten door een gekwalificeerde medewerker.

Wilt u graag een buitendouche met boiler huren bij Showerrent? Vul dan het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U mag ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar Info@showerrent.nl.

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Praktisch en luxe

Een buitendouche met boiler in uw eigen tuin is een luxe. Maar ook is een tuindouche heel praktisch: even snel uw voeten wassen of een verkoelende douche nemen op een warme zomermiddag. Daarnaast kan het zo zijn dat u voor nood een buitendouche nodig heeft. Omdat u bijvoorbeeld midden in een verbouwing zit en er binnen geen ruimte is voor een nooddouche.

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden

Buitendouche met boiler
Mobiele badkamer

Mobiele badkamer en zorgdouches

We verhuren diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen. Ook kunt u bij ons een nooddouche huren en zelfs een mobiele badkamer is mogelijk. Daarnaast leveren we zorgdouches en mobiele sanitair units. We hebben aan alles gedacht, met een Showerrent douche kunt u veilig douchen.

Onze prijzen zijn all-in, er zijn geen verborgen kosten. We hanteren vaste lage prijzen. Benieuwd naar de prijs voor een buitendouche met boiler? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we het u graag.

Huur ook een buitendouche met boiler

Geïnteresseerd in onze buitendouche met boiler? U reserveert de tuindouche eenvoudig via onze website. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Wij zijn per mail bereikbaar en u mag ons bellen via 0570-835717. Alleen maandag tot donderdag van 09.00 tot 13.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar.

Contact opnemen Bekijk onze mogelijkheden