Mobiele sanitaire unit huren

Wilt u een mobiele sanitaire unit huren? Dit is een zeer goede optie voor wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. De mobiele badkamers van Showerrent zijn voorzien van alle gemakken en zorgen ervoor dat we fijn kunnen douchen, terwijl de eigen badkamer buiten gebruik is.

Voor een mobiele sanitair unit huren bent u bij Showerrent aan het juiste adres. Wij zijn een full-service organisatie. Als u bij ons mobiel sanitair huurt, is de prijs altijd inclusief het halen, brengen, aansluiten, een eigen warmtevoorziening en een pomp. U krijgt bij ons altijd een scherpe prijs voor de mobiele badkamer die van alle gemakken is voorzien.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Douchecabine aanvragen

 • DD slash MM slash JJJJ
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze mogelijkheden

Onze producten

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten. Een standaard badkamerverbouwing neemt ongeveer 3 weken in beslag. Wilt u onze producten voor een langere periode huren? Geen enkel probleem. Na deze 3 weken betaalt u slechts €7,50 per dag. Nergens goedkoper!

Mobiele douche

Luxe mobiele douche

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 90 cm x 90 cm x 205 cm
 • Geen verborgen kosten
 • Diverse soorten douchecabines in verschillende afmetingen
 • Levering in heel Nederland

Direct aanvragen

Zorgdouche Showerrent

Zorgdouche

Prijs op aanvraag

 • 103,5 cm x 98,5 cm x 135 cm (hoogte douchebak 5,5 cm)
 • Kan bijna overal geplaatst worden
 • Aan te sluiten op koud en warm water
 • Geschikt voor mindervaliden

Direct aanvragen

Douche mobiel

Douche voor beperkte ruimtes

€ 250,-

voor 3 weken zonder bijkomende kosten

 • 77,5 cm x 77,5 cm x 198 cm
 • Goedkoopste van Nederland zonder extra kosten
 • Geen bezorgkosten
 • Wij verzorgen de complete aansluiting
 • Diverse nooddouches beschikbaar

Direct aanvragen

Mobiele sanitaire unit huren tegen een vaste lage prijs

Als u voor Showerrent kiest, garanderen wij u dat u een uitstekende service krijgt. Bij ons geniet u altijd van vaste prijzen. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen achteraf komen te staan. Alles zit bij deze vaste prijs inbegrepen, de levering en het ophalen is zelfs gratis. Onze gekwalificeerde medewerkers die de mobiele sanitaire unit komen afleveren, zullen deze ook gelijk aansluiten.

Waarom mobiel sanitair huren bij Showerrent?

 • Levering door heel Nederland (België: eenmalige bezorgkosten van € 50,-);
 • Diverse soorten units in verschillende afmetingen;
 • Full-service, wij regelen alles van A tot Z;
 • Onze prijs is all-in (geen verborgen kosten);
 • Geen bezorgkosten;
 • De vaste prijs voor onze sanitaire unit is €250,- voor 2 tot 3 weken;
 • Professionele aansluiting met professionele materialen;
 • Elke douche is standaard voorzien van een afvoerwaterpomp.

Wilt u een zorgdouche bij Showerrent huren? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. U kunt uiteraard ook via onze website alle mogelijkheden bekijken. Hebt u nog vragen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Vrachtwagen icoon

Breng- en ophaalservice

Inclusief: ophalen, brengen, plaatsen en aansluiten. Gratis levering door heel Nederland.

Geld icoon

Scherpe prijzen

De beste prijs/kwaliteitsverhouding en onze betaalbare prijzen zijn all-inclusive.

Medaille icoon

4,5 van 5 sterren beoordeling

Vele klanten zijn u al voorgegaan. Gemiddeld wordt Showerrent beoordeeld met 4,5 sterren!

Mobiel sanitair verhuur

Het verbouwen van een badkamer is niet een klus die u zomaar in een dag klaart. Zonder een badkamer zit u tijdelijk zonder sanitaire voorzieningen, iets wat toch essentieel is in uw dagelijks leven. U kunt ervoor kiezen om bij familie of vrienden de badkamer te gebruiken, alleen betekent dit wel dat u meerdere dagen of weken afhankelijk bent van een ander. Showerrent vergemakkelijkt het u. Mobiel sanitair huren is de uitgelezen optie wanneer u uw badkamer gaat verbouwen. Daarom kunt u bij ons een mobiele badkamer huren, tegen een scherpe prijs. Tevens wordt de badkamer geïnstalleerd door onze gekwalificeerde medewerkers. U hoeft er verder niet naar om te kijken.

De mobiele sanitaire unit is 2,7 meter hoog, 4 meter lang en 2,5 meter breed. Deze kan in uw tuin of op de oprit geplaatst worden. Tevens heeft de badkamer de volgende voorzieningen:

 • Ruime douche;
 • Toilet;
 • Wastafel;
 • Zitje.

Mobiele douchecabine aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Mobiele douche
Douche mobiel

De huurtijd van een mobiele sanitaire unit

U kunt de mobiele unit per week huren. Wij hanteren een tarief van €150,- voor één week en €250,- voor drie weken. Het is mogelijk om de unit langer te huren, bijvoorbeeld als uw verbouwing onverhoopt uitloopt. Dit dienen wij echter wel op tijd te weten, zodat we een goede planning kunnen maken. Verder hanteren wij geen extra kosten, echter een borg van €100,-. Deze krijgt u dus weer terug als de unit in goede staat weer is opgehaald. Meer over de prijzen leest u op de website.

De mobiele unit wordt altijd gratis bij u thuis bezorgd. Voor de installatie is enkel warm en/of koud water nodig, een stroompunt en een afvoerpunt. Daarom is het mobiele sanitair op elke gewenste locatie te installeren. Woont u op een hoger gelegen etage of is de gewenste locatie moeilijk te bereiken? Dit is geen enkel probleem voor Showerrent. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Een nooddouche tijdens de verbouwing

Waar u de mobiele sanitaire unit wilt neerzetten, laten we aan u over. De cabine kan overal in of rond het huis geplaatst worden: in de woonkamer, gang, slaapkamer, de tuin of op zolder. Natuurlijk is een douche het belangrijkste als de badkamer tijdelijk niet gebruikt kan worden. U en uw huisgenoten willen gewoon blijven douchen, ook tijdens de verbouwing. Een mobiele douche unit huren is dan de beste oplossing, het huren van een nooddouche overbrugt de periode tussen verbouwing en oplevering.

Het plaatsen van de douchecabine

Over het plaatsen en aansluiten van de unit hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij regelen de complete aansluiting en de cabine wordt ter plekke opgebouwd. Besluit u om een mobiele sanitair unit te huren? Hiervoor dienen er wel een aantal spullen aanwezig te zijn:

 • Een vrije ruimte van minimaal 90×90 cm en een hoogte van minimaal 205 cm;
 • Koud en/of warmwatervoorziening;
 • Afvoermogelijkheid;
 • Een stroomaansluiting voor de afvoerpomp;
 • De afvoerpomp nemen wij zelf mee.

Niet alleen tijdens verbouwingen

Niet alleen in het geval van een verbouwing is het een slimme keuze om een mobiele sanitair unit te huren. Mobiel sanitair wordt ook vaak gebruikt in de bouw, industrie en zelfs bij evenementen. Beschikt u over de juiste spullen om gebruik te maken van mobiel sanitair? Schroom dan niet om een mobiele sanitair unit te huren. U wilt uiteraard dat uw werknemers of bezoekers zich kunnen opfrissen door middel van een douche.

De huurtijd van een mobiele sanitaire unit

U kunt de mobiele unit per week huren. Wij hanteren een tarief van €150,- voor één week en €250,- voor drie weken. Het is mogelijk om de unit langer te huren, bijvoorbeeld als uw verbouwing onverhoopt uitloopt. Dit dienen wij echter wel op tijd te weten, zodat we een goede planning kunnen maken. Verder hanteren wij geen extra kosten, echter een borg van €100,-. Deze krijgt u dus weer terug als de unit in goede staat weer is opgehaald. Meer over de prijzen leest u op de website.

De mobiele unit wordt altijd gratis bij u thuis bezorgd. Voor de installatie is enkel warm en/of koud water nodig, een stroompunt en een afvoerpunt. Daarom is het mobiele sanitair op elke gewenste locatie te installeren. Woont u op een hoger gelegen etage of is de gewenste locatie moeilijk te bereiken? Dit is geen enkel probleem voor Showerrent. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

Huur een mobiele sanitaire unit bij Showerrent

Wilt u een sanitaire unit huren? Neem vandaag nog contact met ons op. Het is verstandig om dit geregeld te hebben voor u begint aan de verbouwing van uw badkamer. Vul direct het contactformulier in om een mobiele sanitair unit te huren.

Wilt u eerst meer informatie? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt gerust contact met ons opnemen door te bellen of door het contactformulier in te vullen. Tevens staat op onze website al veel informatie over het huren van een sanitaire unit.

Mobiele sanitaire unit aanvragen Bekijk onze mogelijkheden

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze mobiele sanitaire unit? Of wilt u meer informatie over de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag!

Wat zijn de kosten voor het huren van douche?

Een nooddouche bij Showerrent kost €250,- voor 3 weken. Wil je het slechts voor een week huren? Dan bedraagt het €150,- voor één week.

Wij hanteren geen extra kosten. De huurprijs is inclusief: halen, brengen, plaatsen, aansluiten, afvoerpomp, douche groot of kleiner, met een gordijn of een deur, overal in huis plaatsen. Het enige wat wij vragen is een borg van € 100.

Meer informatie nodig over onze tarieven? Lees dan hier verder.

De verbouwing loopt uit, kan ik de douche langer huren?

Dit is meestal geen probleem als u dit maar op tijd doorgeeft zodat wij dit goed kunnen inplannen.

Meer informatie hierover vindt u hier.

Is de douche ook geschikt voor mindervaliden?

Afhankelijk per persoon kan de douche ook voor mindervaliden geschikt zijn. Bij Showerrent hebben we ook een speciale zorgdouche ontwikkeld welke we verhuren. Bekijk pagina over zorgdouches voor meer informatie.

Wat zijn de maten van de douchecabines?

De kleinste douchecabine is 77,5 x 77,5 x 193 ( met gordijn of deur )
Onze meest gebruikte douchecabine is 90 x 90 x 205 ( met een gordijn )
Welke douchecabine u ook huurt dit maakt niet uit voor de prijs.

Meer informatie gewenst? Bekijk hier onze verschillende douchecabines.

Is de douche schoon?

Ja, wij leveren altijd een schone douche.

De nooddouche moet naar zolder, kan dit?

Onze tijdelijke douchecabines worden ter plekke op gebouwd, hierdoor kunnen deze overal in huis geplaatst worden. Als een douchecabine beneden komt te staan, leveren wij soms een douchecabine al compleet gemonteerd.

Bekijk hier nog meer benodigheden en vereisten voor de ruimte.

Wat voor aansluitingen zijn er nodig voor de douchecabines?

Voor het aansluiten van de douchecabine hebben wij warm water en koud water nodig. Dit zou aangesloten kunnen worden op een cv ketel, in een keukenkastje, op een kraan. Is er alleen koud water beschikbaar, dit is geen probleem. Onze nood douchecabines zijn bijna allemaal uitgerust met een eigen warmwater voorziening. Hiermee heeft u constant warm water. Er zijn vele mogelijkheden. Maar u hoeft als klant niets voor te bereiden of laten voorbereiden, wij verzorgen de hele aansluiting.

Heb ik een afvoerpomp nodig?

Bij elke mobiele douchecabine leveren wij een afvoerpomp. Dit is standaard. Een enkele keer komt het voor dat wij een nooddouchecabine die beneden geplaatst wordt zonder pomp kunnen plaatsen omdat er een afvoerpunt direct naast in de grond zit. Maar dit wordt pas bij het plaatsen goed bekeken.